Website

Een website, uw website, uw plek op het Internet.

Het belang van een eigen plek op het Internet voor bedrijven erg groot, het zorgt ervoor dat uw bestaande klanten gemakkelijk informatie over uw bedrijf kunnen opvragen, maar potentiële klanten kunnen zo ook over de streep worden getrokken wanneer ze twijfelen tussen u en een concurrent.

Een goede website vereist een duidelijke structuur bij het gehele proces. Allereerst wordt er gekeken naar uw huisstijl, voldoet deze niet; dan kunnen wij er één voor u ontwikkelen. Vervolgens wordt er gekeken naar uw organisatie; de missie en strategie en uw doelgroep. Op basis hiervan wordt er een ontwerp gemaakt op basis van de opgestelde criteria voor de website.

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd zal de ontwikkelfase van start gaan, hierin wordt uw site van ontwerp, naar werkbare website gemaakt.

Websitemarketing

Wanneer u eenmaal een website hebt is het natuurlijk ook van belang om uw website/bedrijf 'aan de man' te brengen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld uw huidige klanten van uw website te notificeren, maar wat natuurlijk nog veel belangrijker is zijn nieuwe klanten, zodat u uw afzet kunt uitbreiden.

De voornaamste manier om nieuwe klanten te worden is gebruik maken van de zoekmachines. Er zijn twee manieren om de zoekmachines in te zetten als uw middel ter promotie van uw website, zoekmachineoptimalisatie en zoekmachinemarketing.

Bij zoekmachineoptimalisatie wordt uw website technisch zo in elkaar gezet dat deze optimaal leesbaar is voor website en belangrijke delen kunnen worden benadrukt. Bij zoekmachineoptimalisatie betaalt u éénmalig de kosten ter optimalisatie.

Zoekmachinemarketing is de mogelijkheid waarbij u advertentieruimte 'huurt' bij de zoekmachines. Uw advertentie wordt echter pas zichtbaar wanneer iemand een zoekterm invoert die overeenkomt met uw website. Vervolgens betaalt u alleen wanneer er via uw advertentie wordt doorgeklikt naar uw website. U betaalt dus slechts voor echte bezoekers die in uw onderwerp geïnteresseerd zijn.

Websitebeheer

Voor het beheren van uw website heeft Korebrits Internet Solutions een beheerssysteem ontwikkeld. Vanuit dit systeem kunnen de diverse functionaliteiten van websites worden beheerd.

 
Home > Onze Diensten > Website