Webontwikkeling

Webontwikkeling is te onderscheiden in twee delen;
1. Websites
2. Webapplicaties

Websites

Uw website is de digitale toegang voor uw klanten tot uw bedrijf, het doel van uw klanten moet dus voor ogen gehouden moeten worden, zodat er bij de opmaak van de website aan alle relevante informatie kan worden gedacht.

Het ontwikkelen van een website wordt gedaan op basis van het ontwerp en verloopt in fases. In eerste instantie wordt er een template ontwikkeld en worden alle basisfunctionaliteiten verwerkt, hiermee is er dus een eerste werkbare site. Deze site wordt vervolgens aan de opdrachtgever voorgedragen zodat deze een inzicht krijgt in hoe het systeem zal gaan werken. Ook worden er intern enkele tests gedaan om te kijken of het systeem naar behoren werkt. Hierna worden de puntjes op de i's geplaatst en kan de site online worden gezet.

Webapplicaties

Behalve websites onwikkelen wij ook webapplictaties. Een webapplicatie kan gezien worden als een 'programma' dat op internet werkt. Het kan hierbij gaan om administratieve systemen, planningssystemen, of andere beheerssystemen die al dan niet aan de website worden gekoppeld.

Een voorbeeld hiervan is het beheersysteem van de website RaatYachts.nl, de opdrachtgever heeft toegang tot het beveiligde systeem waarin hij zijn boten kan beheren, dit houdt in; het toevoegen, muteren en verwijderen van de boten. De bootinformatie is op detailniveau bewerkbaar en wordt vervolgens direct op de website getoond.

 
Home > Onze Diensten > Webontwikkeling